Általános

Utazni muszáj!

Kedves Látogató! Mi szeretünk utazni, utazni…

Szeretettel köszöntünk honlapunkon!

Itt valódi “átlagemberek” írásait olvashatod azokról a helyekről Debrecenben, Magyarországon és a világban, ahol jártunk és járunk, ettünk-ittunk-aludtunk és élményeket gyűjtöttünk.

Beszámolókat írunk nagyvárosokról és olyan falvakról, amelyekről esetleg eddig nem is hallottál. Bemutatjuk azokat a látnivalókat, amik tetszettek és azokat is amik kevésbé, ajánlunk szállást, éttermet, cukrászdát, fagyizót, kávézót és sok minden mást. Például: https://hovamiertmennyiert.hu/ha-bor-akkor-tokaj-paulay-borhaz/. Megosztjuk legjobb, legemlékezetesebb élményeinket földön, vízen, levegőben, mindezt sok-sok képpel, időnként videóval illusztrálva.

Mivel nem szeretnénk újra leírni, ami már fent van a világhálón, igyekszünk a legfontosabb hivatkozásokat mellékelni a helymeghatározással együtt. Természetesen szívesen fogadunk minden hozzászólást, észrevételt, erre minden bejegyzés alatt lehetőséged lesz, de nyugodtan írhatsz közvetlenül az info@hovamiertmennyiert.hu-ra is.

Megtalálhatóak vagyunk a Facebook-on https://www.facebook.com/hovamiertmennyiert/ és az Instagramon is https://www.instagram.com/hovamier/. Nagyon hálásak vagyunk előre is minden like-ért, hozzászólásért és legfőképpen a megosztásokért.

Legyetek “megosztó” személyiségek!!!

Reméljük sikerül kedvet csinálni az általunk bejárt helyekhez, kipróbált szállásokhoz, éttermekhez és az átélt élményekhez. 

Jó utazást kívánnak:

az élményvadászok 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük